complete line logo
Complete Line - Forum

Complete Line - Forum

Dobrodošli na CL Forum! Kako bi slali poruke na Forum morate se registrirati Sada je: 08 ruj 2010, 23:36.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 7 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Institut IGH d.d. (IGH-R-A)
PostPostano: 04 vel 2010, 13:37 

Otvorimo temu po temu za svaku dionicu...

Evo IGH-a i odmah tekući komentar...

http://www.index.hr/vijesti/clanak/koso ... 73681.aspx

Ja srecom IGH-a nemam. :D

Vrh

Naslov: Re: Institut IGH d.d. (IGH-R-A)
PostPostano: 05 vel 2010, 11:47 

vidiš kompa ja sam mišljenja da će kroz 4 dana radić iskopati 124 mil.eura jer je iskopao i onu preostalu večinu a tada igh i tehnika lete nebu pod oblake :lol: uostalom to je prevažan posao da bi ga se samo tako lako pustilo da propadne-kako za ove građevinske firme tako i za gospodarstvo cijele hrvatske samo je problem što su u našoj vladi sami nesposobnjakovići i lopine koji financiraju milijunima kuna projekte koji nemaju prosperiteta ,a rupa su bez dna...

Vrh

PostPostano: 05 vel 2010, 12:02 

Evo da budem siguran u svoju odluku danas sam svim preostalim kešom nadokupio tehniku pa neka je ima-uostalom kažu da za rast dionica treba vremena ,a ja ga bar imam na pretek,a kažem vam ljudi danas je idealan dan za ukrcaj u tehniku i igh jer kada vijest o pronalasku preostale love dođe bit će već kasno :geek:

Vrh

PostPostano: 05 vel 2010, 14:28 

kerendic je napisao/la:
Evo da budem siguran u svoju odluku danas sam svim preostalim kešom nadokupio tehniku pa neka je ima-uostalom kažu da za rast dionica treba vremena ,a ja ga bar imam na pretek,a kažem vam ljudi danas je idealan dan za ukrcaj u tehniku i igh jer kada vijest o pronalasku preostale love dođe bit će već kasno :geek:

Cijenim tvoj optimizam....ali nekako mi je trenutno cash na racunu potrebniji i razmisljam o ukrcavanju love na orocenja (sto sam vec i jednim vecim dijelom i napravio)...a trazim si i novi stan, pa cu ipak ostati out of IGH & Tehnika, a odoh ja in some apartment. Ako Bog da srece i kredita! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPostano: 08 vel 2010, 09:06 

pero82 je napisao/la:
kerendic je napisao/la:

Cijenim tvoj optimizam....ali nekako mi je trenutno cash na racunu potrebniji i razmisljam o ukrcavanju love na orocenja (sto sam vec i jednim vecim dijelom i napravio)...a trazim si i novi stan, pa cu ipak ostati out of IGH & Tehnika, a odoh ja in some apartment. Ako Bog da srece i kredita! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ne kužim zašto oročavati lovu banci i dobiti na godišnjoj razini 6 posto što je dostatno da pokrije inflaciju kada se predviđa da će ove godine crobi porasti oko 25 posto- što znači porast vrijednosti pojedinih dionica od 50-150 posto.Pa sada je idealno vrijeme za ulaganje u dionice kad su one na samom dnu-banke i novčani fondovi bili su in protekle 2 godine,a sada će se pomalo lova ponovno vračati u dionice...

Vrh

PostPostano: 02 ožu 2010, 17:23 

http://www.seebiz.eu/hr/analize/radic-d ... 69756.html

Direktor Instituta IGH Jure Radić sastao se u Prištini s Fatmirom Limajom, ministrom Telekomunikacija i transporta Republike Kosovo, stoji u priopćenju tvrtke.

Ajmooo, neka se nešto i isposluje a ne samo pregovori.

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2010, 11:15 

Hmmm... IGH se još dobro drži.. trenutno oko 2600.. Thnk je čak u plusu... Čeka se odluka u CG i moguće je da opet ode u negativnu blokadu. Ne/Srećom imam samo jedan kom u portfelju...

Ave!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 7 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.

Traži:
Forum(o)Bir: