complete line logo
Complete Line - Forum

Complete Line - Forum

Dobrodošli na CL Forum! Kako bi slali poruke na Forum morate se registrirati Sada je: 09 ruj 2010, 00:08.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 4 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Streamer aplikacija
PostPostano: 10 vel 2010, 18:34 

Imam monitor rezolucije 1680x1050. Koristim Mozilla Firefox 3.5.7.

Kad idem na online prikaz trgovanja streamer aplikacija mi zauzima malo više od polovine ekrana i ne može se okvir prozora proširiti. Isto je i na IE.

Postoji li način da se to promijeni?

Vrh

Naslov: Re: Streamer aplikacija
PostPostano: 11 vel 2010, 09:45 
Site Admin

Pozdrav Dado!

Pregled možete uvećati na način da maksimizirate prozor streamer-a te potom uvećavate (zoomirate) stranicu držeći tipku CTRL te pritom scrollate mišem do željene razine (ili kombinacija tipki CTRL i "+" za uvećavanje, CTRL i "-" za smanjivanje te CTRL i "0" za resetiranje zoom razine).
Ukoliko ne želite svaki put pri ulasku u streamer aplikaciju ručno uvećavati font, postoji koristan 3rd party dodatak za firefox koji će pamtiti postavke uvećanja za svaku web stranicu koju posjećujete. Dodatak se zove NoSquint i možete ga skinuti ovdje: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2592

Vrh

PostPostano: 11 vel 2010, 18:31 

Očito se nismo razumjeli.

Meni je jasno kako uvećati ili smanjiti font u streameru ili na stranici, ali problem je kad učitam streamer i kad maximiziram prozor, sama veličina streamera ostaje ista bez obzira na maximizaciju ukupnog prozora. Ja želim da mi se sa miximiziranjem prozora, maximizira i sam streamer, znači da zauzima cijeli ekran, a ne dio.

Povećanjem fonta smanjuje mi se broj rubrika i vodoravnih i okomitih, a sama veličina streamer prozora ostaje ista, bez obzira što sam maximizirao prozor browsera. :idea:
Evo i slika gdje je strelicama označeno što ne mogu povećati:
http://img688.imageshack.us/i/streamer.jpg/

Vrh

PostPostano: 12 vel 2010, 12:33 
Site Admin

Kontaktiranjem proizvođača e-trade aplikacije dobili smo odgovor da implementacija mogučnosti razvlačenja prozora u streameru trenutno nije u planu.
E-trade sustav koristi većina brokerskih kuća u Hrvatskoj te se nadamo da će, prema našoj preporuci, uvrstiti traženu mogučnost u jednu od budućih nadogradnji.

Koliko vidim, kod Vas se zoomiranje drukčije manifestira.
Ovo je screenshot streamer-a zumiranog 120% na Windows XP OS-a i istom pregledniku (Firefox 3.5.7) na 1280x800 rezoluciji.
http://img704.imageshack.us/img704/4419/streamerwinfirefox35.jpg

Provjerite da li Vam je isključena opcija "Zoom text only" kako bi se tablica prilikom zoomiranja povečavala zajedno sa tekstom.
Opciju isključujete:
slika

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 4 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.

Traži: